X

Catalunya registra 1.200 nous casos de coronavirus

El seguiment de les recomanacions de quedar a casa a Barcelona és desigual

18/07/2020

Catalunya registra 1.200 nous casos de coronavirus

L’àrea metropolitana de Barcelona ha començat el seu confinament voluntari amb un nou advertiment de la Generalitat: el tancament podria ser obligatori si no milloren les dades de contagis. Per ara, el seguiment de les noves recomanacions ha estat desigual. El balanç d’avui a Catalunya és de 1.200 nous contagis, quasi 900 d’ells a l’àrea metropolitana de Barcelona.

De fet, el director de la Unitat de Seguiment de la COVID-19 a Catalunya ha dit que no es descarta decretar el confinament domiciliari de Barcelona d’aquí manco de 15 dies. Ada Colau s’hi ha mostrat sorpresa i assegura que no s’ha parlat d’aquesta possibilitat durant la reunió dels batles amb la Generalitat.

Ja hi ha restriccions, com les limitacions de reunions de persones i de la cabuda de terrasses. En alguns bars ja han notat un important descens de clients. A les platges de Barcelona, segons la Guàrdia Urbana, avui hi ha manco afluència de l’habitual.

I el Servei Català de Trànsit informa que el nombre de cotxes que surten de Barcelona ha baixat un 8 per cent. Així i tot, s’han produït algunes retencions a carreteres que van a zones turístiques de costa.


El govern central no descarta un nou confinament a l’àrea de Barcelona
Arriben a les Illes avions plens des de Barcelona tot i la recomenació de no anar a les segones residències

18/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT