X

Cel carregat de niguls, però sense grans pluges ni canvis en la temperatura

La temperatura es mantendrà molt suau en vista a divendres, però a partir de dissabte començarà a davallar i l'ambient serà més típic per aquesta època de l'any

07/12/2022

Cel carregat de niguls, però sense grans pluges ni canvis en la temperatura

La badia de Pollença. Fotografia de Damià Ramis.

Pels pròxims dies esperam l’arribada de línies frontals, malgrat que seran poc efectives pel que fa a precipitació. De moment, per aquestes pròximes hores els niguls augmentaran, però no esperam pluja, ni canvis pel que fa a la temperatura.

Aquest dijous tendrem el cel molt tapat durant tota la jornada, i pot caure qualque gota. La temperatura serà suau amb valors que es mouran entre els 8-10ºC durant el vespre i màximes que quedaran entorn dels 18ºC. El vent del sud-oest bufarà moderat.

Divendres continuaran els niguls i la possibilitat d’algun ruixat, sobretot a partir del capvespre; aquestes pluges continuaran fins dissabte migdia, i de manera local podran ser moderades.

A partir del capvespre de dissabte i també diumenge tendrem un ambient variable, malgrat que no esperam pluges importants.

La temperatura es mantendrà molt suau en vista a divendres, però a partir de dissabte començarà a davallar i l’ambient serà més típic per aquesta època de l’any, amb valors màxims que durant el cap de setmana quedaran entorn dels 15ºC.

El vent de tramuntana bufarà moderat en vista a dissabte, que deixarà una situació marítima alterada al nord de les Illes.

07/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT