X

Certio no es presenta al Tamib i els treballadors de la ITV de Menorca inicien una vaga indefinida

La llista d'espera de 3 mesos s'incrementarà de manera important

22/05/2023

Certio no es presenta al Tamib i els treballadors de la ITV de Menorca inicien una vaga indefinida

Axel Camarasa

Fracassa la darrera oportunitat per evitar la vaga dels treballadors de les estacions ITV de Menorca. Aquest dilluns estaven citats al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de Balears responsables de l’empresa Certio, concessionària del servei, treballadors i el Consell de Menorca. L’empresa no s’hi ha presentat, de manera que els treballadors iniciaran aquest dimarts una vaga indefinida. Reclamen increments salarials i expliquen que les males condicions laborals dificulten trobar professionals, la qual cosa empitjora la qualitat del servei. A hores d’ara, l’espera per aconseguir una cita és de tres mesos. Un termini que, ben segur, s’eixamplarà de manera important quan comenci l’aturada.

Els portaveus dels treballadors desconeixen si hi haurà o no serveis mínims i insisteixen que la seva intenció és fer una vaga pacífica amb l’únic objectiu d’aconseguir un salari digne.

El Consell de Menorca, per la seva banda, ja ha anunciat que aplicarà sancions ‘en breu’ a l’empresa i també avança que ja mira que sigui Certio qui pagui les multes que reben els conductors per no dur la ITV al dia.

 

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris