Cinquena derrota consecutiva del Reial Mallorca

El Reial Madrid s'imposa 0-3 a Son Moix

14/03/2022

11

Cinquena derrota consecutiva del Reial Mallorca. El Reial Madrid s’ha imposat per 0-3, i això que el conjunt vermell li ha plantat cara al líder a la primera part. La primera ocasió, això sí, ha estat per als blancs al minut 6 de partit. Karim Benzema, després d’una passada de Vinicius, ha pogut obrir el marcador, però una gran aturada de Sergio Rico ho evita. Al minut 11, ocasió per al Reial Mallorca. Gran passada de Brian Oliván per a Vedat Muriqi, que xuta amb cama dreta sense gaire perill. Al 26, ha estat el jugador català qui ha pogut obrir el marcador. El xut d’Oliván des de la frontal l’atura sense problema Courtois. A la mitja hora de partit, acció polèmica de Maffeo sobre Vinicius. El brasiler demana vermella per al mallorquinista després d’una entrada.  Cinc minuts després, Maffeo té l’ocasió més clara per als seus. Li roba la pilota a Mendy, però el xut topa amb el pal. Abans del descans, gran passada d’esperó de Benzema per a Vinicius, però topa amb Maffeo. Bona primera part dels homes de Luis Garcia Plaza, que parteixen al vestidor amb el 0-0 al marcador.

A la represa, ambdós equips surten sense canvis. Al minut 55 arriba el gol del Reial Madrid. Baba perd la pilota, l’agafa Benzema, assisteix per a Vinicius i marca. Al 65, Baba cerca l’empat amb un xut sense perill des de la frontal i l’agafa Courtois. Dos minuts després, Luis García Plaza comença a moure la banqueta. Doble canvi: surt Salva Sevilla per Antonio Sánchez, i Abdón Prats per Ángel. També fa canvis Carlo Ancelotti. Surt Marco Asensio, que per primera vegada juga a Son Moix amb una altra camiseta. Ovació per al mallorquí. Al 75, l’àrbitre xiula penal de Brian Oliván sobre Vinicius. Benzema és l’encarregat de llançar des dels 11 metres i no falla: 0-2 al marcador. Luis García Plaza fa més canvis: surten Dani Rodríguez i Take Kubo, i entren Amath i Kang in Lee. Al 82 arriba el tercer del Reial Madrid. Centrada de Marcelo i diana de Benzema. Al 86 debuta Clément Grenier amb la camiseta del Mallorca, que substitueix Baba. A partir del 87, el Reial Madrid juga amb 10 per lesió de Benzema. Ancelotti ja havia esgotat els canvis. Al temps afegit, Kang in Lee xuta però l’atura Courtois sense problemes. Al final, 0-3. Nou derrotes suma el Mallorca en els darrers 11 partits.