X

Ciutadella ampliarà la seva residència municipal amb 27 noves places

Aquest dimecres es firmarà el conveni entre l'Ajuntament i el Consell, del qual s'obtindran 600.000 euros per a la redacció del projecte, que utilitzarà l'espai buit que ha deixat la Clínica Juaneda

30/01/2024

Ramiro López

Una vuitantena d’usuaris estan en llista d’espera per a accedir a una plaça al geriàtric municipal de Ciutadella. La Junta de Govern aprovarà demà un conveni de col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament per l’ampliació d’aquest geriàtric, aprofitant l’espai buit que deixa la Clínica Juaneda, que s’ha traslladat al camí de sa Caleta. Amb aquesta reforma, s’afegiran una trentena de places a les 62 que actualment té el centre.

La batlessa tampoc descarta la construcció d’un nou centre si fos necessari, tot i que confia a poder redistribuir usuaris que actualment són al centre o a la llista d’espera i que són d’altres municipis com es Migjorn Gran o Maó, que també estan construint nous geriàtrics.

El Consell de Menorca aportarà 150.000 euros per a la redacció del projecte base i executiu, que s’afegiran a una aportació de 300.000 euros de l’Ajuntament i una de 150.000 del Govern. Esperen tenir-lo redactat enguany i adjudicar les obres dintre del 2025. En total, es calcula que el cost d’aquesta reforma serà d’uns 6 milions d’euros.

30/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris