X

Ciutadella invertirà 1,2 milions a crear una ruta turística per tot el litoral

'Ciutadella mira a la mar' permetrà millorar l'estat de les urbanitzacions i es finançarà amb el fons de regularització de places turístiques

03/11/2017

Ciutadella invertirà 1,2 milions a crear una ruta turística per tot el litoral

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha proposat aquest divendres destinar els 1,2 milions d’euros provinents del fons de regularització de places a crear una ruta turística per la costa que travessi diferents urbanitzacions. El projecte duu per nom ‘Ciutadella mira la mar’ i pretén oferir un producte turístic nou i alhora invertir en la millora d’aquests nuclis. Aniria des de Cala en Blanes fins a Cala en Bosc i permetria gaudir del castell de Sant Nicolau, es Castellar, a més del paisatge i les vistes a la mar. La Junta de Govern d’avui ha aprovat traslladar la proposta al Consell de Menorca i a les entitats que formen part de la comissió que ha de prendre finalment la decisió.

Entre d’altres obres, es contemplen millores en la il.luminació, paviment, zones verdes i també una intervenció al Castell de Sant Nicolau. Així ho ha explicat a IB3 Ràdio la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila.

Queden pendents d’autoritzar 250MIL euros més, que assegurarien les actuacions a Sa Caleta.

03/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris