Un atropellament mortal pel Polígon de Marratxí obliga a aturar el tren
Durant unes dues hores, les línies ferroviàries han estat inoperatives i centenars d'usuaris afectats

La intenció d'aquest projecte és que a finals de l'any 2020 tots aquests terrenys es converteixin en un parc prehistòric
Desenes d’infants han fet avui una classe pràctica d’història. Ha estat al jaciment dels Closos de Can Gaià a Portocolom. L’assentament ha acollit la setena edició de la Diada Viu la Prehistòria. Una jornada que pretén acostar a la ciutadania l’estil de vida de l’Edat de Bronze.
La d’avui ha estat una sessió per descobrir com vivien en aquest poblat fa 2.500 anys. La intenció d’aquest projecte és que a finals de l’any 2020 tots aquests terrenys es converteixin en un parc prehistòric. El pressupost: 1.150.000 euros, obtinguts de l’Impost del Turisme Sostenible. Es tracta d’atreure turistes interessats en la cultura i el patrimoni.
Avui els més petits han participat en tallers on han pogut fer d’arqueòlegs, viure in situ com ho feien els nostres avantpassats durant d’Edat de Bronze.
Als voluntaris i estudiants els atreu aquesta iniciativa, aprenen com eren les civilitzacions fa milers d’anys a partir de les troballes.
Durant aquesta diada de la prehistòria els nins han après a fer eines, cuinar pa, desenterrar ossos i ceràmiques i construir navetes. El projecte, encapçalat per la UIB i l’Ajuntament de Felanitx vol també construir la rèplica d’una naveta a mida real, de 4 metres d’altura.
Durant unes dues hores, les línies ferroviàries han estat inoperatives i centenars d'usuaris afectats
'Mallorca Confidencial', que compta amb la participació d'IB3, s'està rodant a diverses localitzacions de Mallorca i Barcelona
Els centres escolars demanen més recursos per atendre infants amb TEA