X

Com arribar al Mallorca Live Festival?

Des de l'organització, s'ha habilitat un bus llançadora des de Palma, amb freqüències cada vint minuts, i s'ha tancat un preu de servei de taxi a 25 euros el trajecte

21/06/2022

Com arribar al Mallorca Live Festival?

Redacció

El Mallorca Live Festival se celebra aquest cap de setmana a l’antic Aquapark de Calvià. Amb caps de cartell com C. Tangana, Rigoberta Bandini o Franz Ferdinand entre molts altres, s’espera que milers de persones de Mallorca i de fora de l’illa hi acudeixin. Per aquest motiu, des de l’organització del festival s’han previst diferents mitjans per poder-hi arribar amb facilitat, tot i que recomanen no esperar a darrera hora per evitar aglomeracions.

EN AUTOBÚS:

El recinte està situat a la intersecció del Camí de Cala Figuera amb el Camí de la Porrassa. Per arribar-hi, s’ha habilitat un autobús llançadora des de Palma, exactament des de la dàrsena 8 de l’Estació Intermodal. El primer autobús partirà a les 17h de l’horabaixa des de Palma i hi haurà freqüències cada vint minuts. El servei de tornada amb autobús serà a partir de les 00h del vespre i fins a les 7h del matí de l’endemà des del recinte del festival fins a Palma. Els autobusos sortiran des del carrer Góngora, davant el Pirates Adventure. El trajecte del viatge costa 2,70 euros si es paga amb targeta bancària i 4,50 si es paga en efectiu. A més, les persones titulars d’una targeta intermodal tendran un descompte en el preu d’aquest trajecte.

D’altra banda, s’han reforçat les línies regulars i s’augmenta tant el nombre d’autobusos disponibles com la seva freqüència. Es podran utilitzar els autobusos L 104, que surt des de l’Intermodal i arriba al mateix recinte, i L123, entre Cas Català i Santa Ponsa, amb una aturada també pròxima al festival.

Per a aquells que no viuen a Palma i no disposen d’una línia pròxima d’autobusos, poden fer ús del servei d’autobús de Lemon Tours, amb sortides des de l’Arenal, port de Pollença, port d’Alcúdia, Can Picafort, Inca, Binissalem, Cala Ratjada, Manacor, Pollença, Campanet, Santa Margalida, Muro, Sa Pobla i Palma (al carrer Miquel Lladó- Carrer Eusebi Estada i polígon de Llevant- s’Escollera), amb un preu de 16 euros d’anada i de tornada. Lemon Tours oferirà aquest servei sempre que hi hagi un mínim de 40 persones per trajecte.

EN TAXI:

Des de l’organització del festival s’ha fixat un preu de 25 euros per als trajectes amb taxi des del passeig marítim de Palma (a les aturades de Varadero, al Moll antic, Tryp Palma Bellver i al port de Palma) fins al recinte del festival. El preu del taxi per a la tornada serà també de 25 euros i els vehicles sortiran des de les aturades habilitades davant el Western Aqua Park i el Pirates Adventure fins al passeig marítim. Per a poder beneficiar-se d’aquest preu tancat s’haurà de mostrar la polsereta del festival ja validada i fer menció de la promoció abans de començar el trajecte.

EN COTXE PARTICULAR:

El Mallorca Live Festival ha habilitat una zona d’aparcament al polígon de Son Bugadelles. Des d’allà es podrà utilitzar un servei d’autobús llançadora que sortirà cada deu minuts per un preu d’1,80 euros el trajecte, que sortirà des de l’aturada d’autobús de la línia 107, al carrer València. Des de l’organització, es recomana aquesta opció, ja que recorden que a l’aparcament del recinte hi haurà molt poques places per aparcar. A més, informen que no es podrà accedir al recinte per la sortida 14 de la Ma-1, ja que es tallarà el trànsit i es redireccionarà fins a la sortida 13 de Palmanova. A més, la Policia Local de Calvià tallarà la circulació també en el tram del Camí Porrassa, entre la rotonda del Pirates Adventure i la rotonda 8, els dies 24 i 25, de 17h de l’horabaixa a 6h30 del matí, i el dia 26, des de les 17h de l’horabaixa fins a les 4h30 del matí.

ZONES D’APARCAMENT:

– Sortida 17 Santa Ponsa- Ma1: Polígon de Son Bugadelles (recomanada): zona d’aparcament 1, zona d’aparcament 2, zona d’aparcament 3. 

– Sortida 13 Palmanova- Ma-1: places limitades: al carrer de Miño i al carrer Góngora

21/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris