mallorca

Comença la construcció a Inca d’una cotxera d’autobusos de la nova concessió de transport públic

Tendrà capacitat per a 15 vehicles i serà també una gasinera

Comen%C3%A7a+la+construcci%C3%B3+a+Inca+d%27una+cotxera+d%27autobusos+de+la+nova+concessi%C3%B3+de+transport+p%C3%BAblic

Avui dimecres s’ha posat la primera pedra de la nova cotxera-taller del polígon d’Inca que donarà servei a part de la flota d’autobusos de les noves concessions de la zona nord de Mallorca.

Tendrà capacitat per a 15 vehicles i serà, a més, una estació de servei de vehicles que funcionen amb gas. Estarà enllestida a finals d’enguany i forma part de les 6 de les quals disposarà la nova xarxa de transport públic per carretera. Situada al carrer dels Capellers, al polígon industrial d’Inca, la nova cotxera tendrà capacitat per allotjar-hi quinze autobusos, un taller, dos assortidors de càrrega ràpida de gas natural comprimit i un túnel de rentat. A més d’oficines i vestidors.

La nova cotxera taller suposa una inversió de 600 mil euros, que s’afegeix a la construcció d’un edifici similar a Alcúdia que costarà prop d’un milió d’euros i d’una altra cotxera a Palma. Totes tres del Grupo Ruiz, l’empresa concessionària del servei de transport públic per carretera a tota la zona nord de l’illa.

La nova concessió tendrà una durada de 10 anys i es durà a terme amb una flota d’autobusos nous de gas o elèctrics, adaptats, tots ells, a persones amb mobilitat reduïda. La nova cotxera quedarà acabada abans de la data d’inici del nou servei prevista el 8 de novembre de 2020.

La previsió és que en un futur la gasinera, una estació de servei de vehicles que funcionen amb gas, també es pugui obrir al públic, per oferir servei de gas comprimit a empreses i particulars.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer

Cirer afirma no haver tingut coneixement de casos d’explotació de menors tutelades

La coordinadora de Menors destaca que els abusos sexuals es donaven en l'àmbit familiar

Les Pedres de la Memòria arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis...