MALLORCA

Comença la construcció a Inca d’una cotxera d’autobusos de la nova concessió de transport públic

Tendrà capacitat per a 15 vehicles i serà també una gasinera


Avui dimecres s’ha posat la primera pedra de la nova cotxera-taller del polígon d’Inca que donarà servei a part de la flota d’autobusos de les noves concessions de la zona nord de Mallorca.

Tendrà capacitat per a 15 vehicles i serà, a més, una estació de servei de vehicles que funcionen amb gas. Estarà enllestida a finals d’enguany i forma part de les 6 de les quals disposarà la nova xarxa de transport públic per carretera. Situada al carrer dels Capellers, al polígon industrial d’Inca, la nova cotxera tendrà capacitat per allotjar-hi quinze autobusos, un taller, dos assortidors de càrrega ràpida de gas natural comprimit i un túnel de rentat. A més d’oficines i vestidors.

La nova cotxera taller suposa una inversió de 600 mil euros, que s’afegeix a la construcció d’un edifici similar a Alcúdia que costarà prop d’un milió d’euros i d’una altra cotxera a Palma. Totes tres del Grupo Ruiz, l’empresa concessionària del servei de transport públic per carretera a tota la zona nord de l’illa.

La nova concessió tendrà una durada de 10 anys i es durà a terme amb una flota d’autobusos nous de gas o elèctrics, adaptats, tots ells, a persones amb mobilitat reduïda. La nova cotxera quedarà acabada abans de la data d’inici del nou servei prevista el 8 de novembre de 2020.

La previsió és que en un futur la gasinera, una estació de servei de vehicles que funcionen amb gas, també es pugui obrir al públic, per oferir servei de gas comprimit a empreses i particulars.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |