X

Comença la construcció de l’escola nova de Caimari

Aquest dijous s'ha signat l'acta de replanteig que dona inici als 13 mesos d'execució de les obres

07/03/2024

Comença la construcció de l’escola nova de Caimari

Tècnics de la Conselleria d’Educació, representants de la constructora adjudicatària i responsables de l’Ajuntament de Selva han signat avui dijous l’acta de replanteig al solar de ses Deveres, on començaran les obres de construcció de l’escola nova de Caimari.

Es tracta d’un projecte que el municipi demana des de fa més de 15 anys. Cinc milions d’euros de pressupost, 13 mesos d’execució i 2.000 metres quadrats d’edifici són les xifres més destacades del projecte. Gregorio González, l’arquitecte que ha redactat el projecte, ha explicat que el disseny de l’edifici ha tengut en compte que s’ubiqui en un entorn rural, i s’intenta minimitzar-ne l’impacte.

Per part seva, Joan Rotger, batle de Selva, ha expressat la seva satisfacció per l’inici de les feines, i ha dit que ara espera que es compleixin els terminis perquè el centre pugui obrir portes el curs 2025-2026.

Des del 2017, els infants de Caimari estudien provisionalment a l’edifici Ca ses Monges. Professorat i famílies es queixen que els darrers mesos han tengut poca informació de com avançava la tramitació.

Amb l’obertura de la nova escola, el Consistori de Selva confia a poder tornar a aprofitar Ca ses Monges per a usos socials i culturals. De fet, ha presentat la compra de l’immoble a la convocatòria de fons de l’Impost de Turisme Sostenible.

07/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris