X

Comença la inscripció de caixers per a les colcades d’aquest Sant Joan

El caixer senyor, acompanyat per son pare, el flabioler i els caixers pagesos, recorreran els llocs durant tota la setmana

03/06/2024

Comença la inscripció de caixers per a les colcades d’aquest Sant Joan

Els preparatius de les festes de Sant Joan de Ciutadella s’intensifiquen. Des d’avui els pagesos ja poden inscriure’s per participar-hi. La comitiva recorrerà els llocs del terme de Ciutadella fins divendres. Aquells que s’hi vulguin apuntar han d’indicar a quines tandes sortiran i amb quin cavall.

Torrellafuda ha estat un dels primers llocs que han visitat. El caixer senyor, Carlos de Salort, son pare, el flabioler i els caixers pagesos han començat el recorregut per les diferents finques del municipi perquè els pagesos es puguin apuntar a la colcada.

Enguany, com a novetat, s’ha d’indicar el nombre de la identificació del cavall que hi participarà i si té assegurança. Es recomana que els cavalls tenguin una assegurança civil o si no, els caixers han de signar una declaració responsable. El dissabte es reuniran al lloc de So n’Àngel on els de fora terme i els jubilats podran apuntar-s’hi. Serà en aquest moment quan se sabrà el nombre total de participants de la colcada.

03/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT