Comença la temporada a 3a Divisió

El Sant Rafel és el primer líder després de derrotar 6 a 0 el Son Verí

07/09/2021

9

La temporada a Tercera divisió ha arrencat amb una gran golejada. 6 a 0 entre el Sant Rafel i el Son Verí, un acabat d’ascendir a la categoria. Mike Cevallos va fer un hat-trick, Marcos va firmar un doblet i Clavería va ser el tercer golejador. Festival de gols i lideratge de Tercera per al Sant Rafel per començar una nova temporada.
El Mercadal va rapinyar un valuós punt a Es Molinar en el partit del retorn a Tercera Divisió. I ho aconseguia gràcies a un golàs de David Camps. Aquest xut de falta que va directe a l’escaire de la porteria de Pericàs i que suposava l’empat a 1. Era el minut 26. Abans, al minut 10, Álex Fernández havia avançat el Rotlet amb una bona rematada de cap.
Segon a la classificació arrenca el Poblense de Pep Barceló amb la segona millor golejada de la setmana. 3 a 0 s’imposà al Campos al Municipal de Sa Pobla. Un partit que començava així, amb el reconeixement a tres futbolistes que formen part important de la història del club: Pau Cendrós, el Guacho i Jaime Hernández. Mateu Ferrer en marcava el primer del partit, ja a la segona part. I va tenir el segon, però poc després enviava fora aquest penal. Encara així els poblers trobaren porteria. Tomeu Horrach culmina en el segon una bona jugada personal. I Pablo González feia el tercer.
Tres gols va marcar també el Portmany a Son Bibiloni contra el Mallorca B. El primer, a la mitja hora, de Carlos Mora. Just cinc minuts després, Jay en marcava el segon, en culminar amb molta qualitat una bona jugada de Sergi Casals. Montalbán escurçava distàncies, però Sacha sentenciava amb l’1 a 3.
L’altra victòria a domicili de la jornada la va protagonitzar el Manacor, 0 a 2 contra el Sant Jordi a Sant Josep de sa Talaia. I això que varen ser els eivissencs qui gaudiren de la primera ocasió clara del partit. Tolo Galmés, al 38, es cuina tot sol un gran gol des de la frontal. I Nico Rubio a l’inici de la represa feia el segon dels manacorins.
Tres punts també per al Binissalem en el primer partit a Can Fetis. Un únic gol, de penal, va bastar per imposar-se al nouvingut Inter Ibiza, aquest de Samuel que arribava al 90 de partit.
Mateix resultat es va donar entre Sóller i Felanitx. I mateix modus operandi, amb el gol de la victòria que arriba al darrer minut. Golàs de cap de Gabriel Santos, que feia desfermar la bogeria a Can Maiol.
Tanca la jornada la victòria del Santanyí 2 a 1 contra el Collerense. 2 a 1 s’ha donat també entre Llosetense i Constància a es Puig i empat a 0 entre Platges de Calvià i Murense. Al Serverense li ha tocat descansar la primera jornada.