X

Comencen les autòpsies del doble crim de Manacor

Se n'a fet una primera fase: un TAC als cadàvers, una autòpsia virtual, i no serà fins aquest divendres que es farà la real

02/05/2024

Comencen les autòpsies del doble crim de Manacor

Aquest dijous que han començat les autòpsies a les dues víctimes mortals del crim de Manacor. S’ha fet una primera fase, un TAC als cadàvers, una autòpsia virtual, i no serà fins divendres que es farà la física. És un procediment llarg que pot tardar mesos, com llarga està sent la situació del detingut que continua ingressat a la unitat de psiquiatria de Son Espases. El Jutjat d’instrucció número 2 de Manacor està en constant comunicació amb aquesta unitat, ja que la situació de salut mental del detingut és tan delicada que no és apta per poder-li prendre declaració. Segons ha pogut saber IB3 Notícies, el jutge li podria plantejar la mesura cautelar d’internament al mòdul de psiquiatria de la presó de Palma.

No hi ha termini màxim per prendre declaració al presumpte homicida. És el que confirmen fonts judicials. La salut mental del detengut continua sent tan delicada que no és apte per a un interrogatori. Des del jutjat d’instrucció número 2 de Manacor s’està en comunicació directa i constant amb la unitat de psiquiatria de Son Espases. De moment, el detengut continua en tractament, custodiat per la policia i no presenta millora. Segons ha pogut saber IB3 Notícies, el jutge estaria valorant la possibilitat d’internament en el mòdul de psiquiatria de la presó de Palma com a mesura cautelar. Recordem que se li imputen dos delictes d’homicidi per haver acabat, presumptament, amb la vida del seu germà gran i la seva mare.

Notícies relacionades >

02/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris