política

Company retreu no emprar alemanys “importants” per influir sobre Merkel

El president balear del PP ha reivindicat que sap de primera mà que els empresaris alemanys haurien estat disposats a col·laborar amb el Govern


“Com així no ha assegut els deu principals empresaris d’Alemanya que tenen casa aquí per demanar-los ajut per parlar amb Merkel?”, es pregunta el president del Partit Popular de les Illes Balears, Gabriel Company, en referència a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i les gestions de l’executiu per assegurar un corredor aeri per a turistes alemanys que ara veuen com se’ls desincentiva la visita a l’arxipèlag per mor de la COVID-19. Un corredor que, diu el polític santjoaner, “no ha existit mai”.

És el dels potentats teutons un dels arguments que el líder popular ha exposat aquest dimarts migdia en la roda de premsa convocada a la seu del partit a Palau Reial per anunciar que sol·licitarà la compareixença urgent al Parlament d’Armengol. “Que ens conti que és el que li ha fallat de tots els seus protocols i quins plans té d’ara endavant per evitar una crisi social profunda aquest hivern a la nostra comunitat”, ha matisat Company respecte a petició adreçada al president del Parlament en uns dies en què seria inadmissible que la presidenta del Govern “se n’anàs de vacacions”.

Per cert, el president balear del PP ha reivindicat que sap de primera mà que els empresaris alemanys a qui ha fet referència haurien estat disposats a col·laborar amb el Govern “perquè he tingut l’ocasió de parlar amb alguns d’ells”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La llista dels sous dels batles i consellers de les Balears

Els batles de Valldemossa, Porreres i Consell són els que manco van cobrar pel seu càrrec durant el 2020. La...

Balears aplicarà la llei estatal de l’habitatge “en tota la seva extensió”

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ho ha explicat en una taula rodona al congrés federal del PSOE