X

Compte enrere per a la selectivitat 2020

Unes proves que enguany estaran marcades per les noves normes sanitàries

06/07/2020

Compte enrere per a la selectivitat 2020

Les proves de selectivitat són les que causen més nervis als estudiants. Es juguen el seu futur professional en tres dies, tot i que a les Illes Balears hi ha una taxa d’aprovats del 90%. Enguany, els més de 5.500 alumnes inscrits han hagut de preparar-se el final de curs i els exàmens des de casa a causa de la pandèmia de coronavirus. Aquesta selectivitat estarà marcada per les noves normes de seguretat

A les darreres hores abans de la selectivitat, les biblioteques són plenes de joves. Als nervis habituals, enguany s’hi sumen les noves normes sanitàries que s’hauran de respectar.  Tots ja tenen clar a quin espai els toca i quina és la seva aula. Depenent de si han nascut un mes parell o senar entraran a una hora determinada. Ja no hauran d’esperar a sentir el seu nom per accedir a l’aula sinó que ho faran directament i allà se’ls identificarà. Per entrar-hi hauran de dur la mascareta posada.

Hi haurà desinfecció als lavabos mentre fan les proves i entre examen i examen es faran netes les aules. Per això, els alumnes no podran romandre a l’interior dels edificis. També es recomana dur la seva pròpia aigua i alguna cosa per poder menjar perquè no és segur que hi hagi servei de bar. A més, enguany no es permetrà demanar material a un company o als professors. 5.500 alumnes compten ja les hores per enfrontar-se a les proves que marcaran el seu futur professional, marcades enguany per més normes que mai.

06/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT