SOCIETAT

Conflicte al sector educatiu amb els opositors que han aprovat però que no han obtingut plaça

Demanen que se'ls guardi la nota per a les pròximes convocatòries


Conflicte al sector educatiu amb els opositors que han aprovat però que no han obtingut plaça. Demanen que se’ls guardi la nota per a les pròximes convocatòries, a més de passar per davant de la resta d’interins a l’hora de triar destinació.

Na Tere és un dels casos dels docents de les illes que han aprovat les oposicions, però s’han quedat sense plaça. Un esforç, diuen, que després no té recompensa perquè tornen a partir de zero. Perden la nota obtinguda i tan sols se’ls compensa amb cinc punts que es mantenen durant dues convocatòries. Reclamen a la Conselleria d’Educació canvis per a aquesta situació.

La Conselleria trasllada que la normativa és la mateixa per a totes les comunitats, ja que és estatal. I expliquen que el fet d’atorgar puntuació per haver aprovat l’oposició permet a alguns joves, que no han pogut tenir experiència laboral, millorar la seva situació a la llista d’interins. I així poder començar a fer classes. Aquest sindicat demana, per exemple, processos selectius estables amb convocatòries menys agressives.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |