societat

Continua tancada la carretera d’Alaró a Orient

Més de 30 avaries a l'estesa elèctrica a conseqüència de la borrasca 'Glòria'


Avui dematí ha començat a treballar una màquina per retirar els enderrocs de la carretera després de l’esllavissada d’ahir. Les tasques són complicades perquè el material és molt argilós i podria acabar d’esbaldregar-se. Les feines s’ha aturat a l’espera d’un informe tècnic per avaluar el possibles perills i continuar les tasques de retirada de roques amb seguretat.

Roman tancada encara la carretera de s’Albufera, que va de Sa Pobla a Platja de Muro, per mor de l’acumulació d’aigua.

La borrasca ‘Glòria’ deixa nombroses avaries a la xarxa elèctrica, la majoria a causa de caigudes d’arbres damunt l’estesa. Els operaris estan treballant a 31 punts diferents a les illes i les tasques s’allargaran durant tot el dia. A Pina hi ha veïnats que estan sense electricitat des de diumenge vespre.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. José gilet escudero 23/01/2020

    Abrir el paso de la carretera alaro a orient no lleva más de media hora tal como yo lo vi ayer. El problema que tiene este tramo de carretera km 13 al 15 es que continuamente hay desprendimientos de la ladera superior. Este tramo se ha “parcheado”el firme de la calzada, la cual se va bajando a lo largo de los años. No se puede esperar a restablecer el poco tráfico .(provisionalmente).el coste es de pala cargadora.

  2. Adelia Pinto 01/02/2020

    Hoy es 1 de Febrero y la carretera sigue cortada. Desde hace años, cuando llueve se encuentran piedras (grandes y pequeñas) en toda la carretera. Es un peligro. Hay marcas (supuestamente de obras) hace mucho tiempo. Hasta que se muera alguien me parece que estaremos igual. Lástima que en Orient no viva un señor influyente que necesite pasar por ahí para ir al trabajar. ..Sin tener que hacer toda la vuelta por Bunyola…

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El propietari de l’edifici okupa del carrer Manacor accedeix a tapiar totes les entrades

Detingut un jove de 20 anys per l'incendi d'ahir de l'edifici okupa a Palma

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...