X

Cort fa marxa enrere i Bonaire no serà zona ACIRE

Finalment, s'ha acordat implantar una zona d'aparcament restringit (ZAR)

13/05/2022

Cort fa marxa enrere i Bonaire no serà zona ACIRE

El regidor, Francesc Dalmau, va informar de l'ampliació de l'acire als comerciants de Bonaire el juny de l'any passat

L’associació de comerciants dels carrers Bonaire, Santa Maria del Sepulcre i adjacents han celebrat la decisió de l’Ajuntament de Palma que la zona, finalment, no sigui ACIRE. Finalment, Cort ha fet marxa enrere davant les reclamacions dels comerciants i s’ha arribat a un acord: en comptes de prohibir la circulació a qualsevol vehicle que no sigui resident a la zona, el que s’establirà és una Zona d’Aparcament Restringit (ZAR).

D’aquesta manera, es permetrà la circulació de vehicles però no el seu estacionament, que quedarà limitat només als residents autoritzats i a altres vehicles especials o exempts d’autorització.

En un comunicat, Afedeco, celebra que el govern municipal “doni marxa enrere” a una decisió que “perjudicava enormement” a residents i comerciants de la zona. “Si ens haguessin escoltat des d’un primer moment, tot hauria estat més senzill i millor per a tots”, ha afirmat la presidenta de l’associació, Olivia Barceló.


‘Palma camina’ cap a una mobilitat sense cotxes que comença al setembre amb l’ampliació d’ACIRE a centre ciutat

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible de Palma, Francesc Dalmau, s’ha reunit aquest divendres amb les entitats veïnals i de comerciants per informar que a la zona s’implantarà la ZAR per “pacificar” el trànsit. Dalmau ha valorat el consens a què s’ha arribat i la cordialitat de la reunió i s’ha compromès a estudiar algunes propostes de les entitats, com la necessitat d’instal·lar més aparcaments per a bicicletes o nous espais de càrrega i descàrrega.

13/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris