X

Cort incorpora 40 nous taxistes a Palma per oferir un millor servei als ciutadans

A aquests nous taxistes cal afegir les 51 llicències temporals que recentment es van aprovar per part de l'Ajuntament de Palma i que ja han començat a circular aquest mateix mes

09/07/2023

Cort incorpora 40 nous taxistes a Palma per oferir un millor servei als ciutadans

Redacció

El tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials de l’Ajuntament de Palma, Antonio Deudero, ha rubricat la seva signatura per la qual dona el vistiplau a la concessió de 40 nous carnets de taxistes.

Aquests carnets formen part del procés de convocatòria que es va celebrar el mes de maig passat amb l’objectiu d’incrementar el nombre actual de permisos de conduir d’autotaxis a Ciutat. Antonio Deudero s’ha mostrat especialment satisfet que aquests 40 nous taxistes puguin “optimitzar i reforçar la qualitat del servei de taxi a la nostra ciutat, especialment necessitada del transport públic als mesos d’estiu davant de la gran demanda d’aquest servei”.

“A aquests nous taxistes cal afegir les 51 llicències temporals que recentment es van aprovar per part de l’Ajuntament de Palma i que ja han començat a circular aquest mateix mes, donant compliment, així, a la promesa del batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, d’ampliar el servei, oferint qualitat i eliminant els problemes d’accés al servei que es van produir en anys anteriors. En total, són 91 nous taxistes per a la ciutat, cosa que ajudarà a millorar el servei notablement”, ha subratllat l’edil de Mobilitat.

El regidor ha remarcat que “durant els pròxims mesos, l’àrea de Mobilitat, en col·laboració amb els diversos sectors d’autotaxi, anirà incorporant noves mesures que optimitzaran tant les condicions professionals dels taxistes com l’atenció als ciutadans que, fet i fet, per a l’Ajuntament de Palma han de ser els més beneficiats per aquestes millores”.

09/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris