X

Costa, sobre el fet d’haver nomenat alt càrrec un imputat per agressió sexual: “Demanaré perdó les vegades que faci falta”

"N'he demanat, i si no ho he fet, ho faig ara mateix", ha declarat a preguntes dels periodistes a la roda de premsa posterior al Consell de Govern

01/12/2023

Costa, sobre el fet d’haver nomenat alt càrrec un imputat per agressió sexual: “Demanaré perdó les vegades que faci falta”

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha afirmat aquest divendres que demanarà perdó “les vegades que faci falta”, en relació amb la contractació com a gerent de l’Ibetec a un imputat per agressió sexual, Juan Antonio Serra.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, el portaveu de l’Executiu ha insistit que si la víctima es va sentir ofesa per no haver demanat explícitament perdó “no tenc inconvenient a fer-ho les vegades que faci falta”. “He demanat, i si no ho he fet, ho faig ara mateix, perdó a les víctimes, que no haguessin rebut per la meva part la petició del meu perdó, ho faig ara mateix”, ha dit.

Antoni Costa ha insistit que “va infravalorar” la situació en el moment de la contractació i que per això no va informar-ne la presidenta del Govern, Marga Prohens. “Per descomptat, a la presidenta no li agrada que s’hagués produït i a mi tampoc, ara la presidenta m’insta a continuar treballant”, ha afirmat.

Notícies relacionades >

01/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris