eivissa

Creix la demanda de productes de luxe a Eivissa

Tot i que enguany, la temporada està essent irregular, els comerciants asseguren que la demanda d'aquest tipus de client es manté

Creix+la+demanda+de+productes+de+luxe+a+Eivissa

A Eivissa, la demanda de productes de luxe ha crescut els darrers anys. Tot i que enguany, la temporada està essent “un poc irregular”, els comerciants asseguren que la demanda d’aquest tipus de client es manté i fins i tot, en alguns casos puja.

Un Ferrari es pot llogar a Eivissa per 1.900 euros al dia. Un servei que empren milionaris, entre ells futbolistes o actors de cine. Als clients europeus, enguany s’hi han sumat àrabs, hindús i sud-americans. Se solen llogar només per un dia o dos i per anar a restaurants o discoteques.  També hi ha botigues a Eivissa que serveixen als iots pernils, caviar, foie i salmó. Un ‘Joselito’ es ven per 900 euros i les llaunes de caviar en poden costar fins a 300.

Els clients cinc estrelles també demanen champagne com el Cristal, que si es compra en ampolla de més dimensions pot arribar a costar 20.000 euros. Els pronòstics són bons i als comerciants de productes gastronòmics i begudes els va molt bé. Sí que han notat una petita baixada els lloguers de cotxes de luxe, però esperen remuntar aquest mes d’agost.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

7.500 signatures demanen que les 17 cabres que queden a es Vedrà es treguin amb vida

ASSAIB i l'activista Eva Pacífico presenten les signatures al Consell i demanen que l'extracció dels animals es faci abans de...

Invasió de borns a Punta Pinet després del temporal

Centenars d'exemplars arriben aquest dimarts al litoral de Sant Josep i Sant Antoni.

Usuaris i treballadors del Port d’Eivissa coincideixen en la ‘necessitat’ de la nova Estació Marítima

L'obra començarà el mes de maig amb un cost de 16,3 milions d'euros. Ha d'estar enllestida en l'estiu de 2021.

El sol torna a Eivissa pels llibres i les roses de Sant Jordi

Una quarantena de paradetes de llibres i roses s'han instal·lat a Vara de Rey, també hi ha tallers de contacontes...