X

Creix la demanda de productes de luxe a Eivissa

Tot i que enguany, la temporada està essent irregular, els comerciants asseguren que la demanda d'aquest tipus de client es manté

20/08/2018

Creix la demanda de productes de luxe a Eivissa

A Eivissa, la demanda de productes de luxe ha crescut els darrers anys. Tot i que enguany, la temporada està essent “un poc irregular”, els comerciants asseguren que la demanda d’aquest tipus de client es manté i fins i tot, en alguns casos puja.

Un Ferrari es pot llogar a Eivissa per 1.900 euros al dia. Un servei que empren milionaris, entre ells futbolistes o actors de cine. Als clients europeus, enguany s’hi han sumat àrabs, hindús i sud-americans. Se solen llogar només per un dia o dos i per anar a restaurants o discoteques.  També hi ha botigues a Eivissa que serveixen als iots pernils, caviar, foie i salmó. Un ‘Joselito’ es ven per 900 euros i les llaunes de caviar en poden costar fins a 300.

Els clients cinc estrelles també demanen champagne com el Cristal, que si es compra en ampolla de més dimensions pot arribar a costar 20.000 euros. Els pronòstics són bons i als comerciants de productes gastronòmics i begudes els va molt bé. Sí que han notat una petita baixada els lloguers de cotxes de luxe, però esperen remuntar aquest mes d’agost.

20/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT