X

Cronologia de l’aterratge d’emergència de l’Air Arabia

L'avió amb ruta Marroc-Turquia va aterrar per una suposada emergència mèdica

06/11/2021

Cronologia de l’aterratge d’emergència de l’Air Arabia

Al voltant de quatre hores amb el trànsit aeri tancat, enlairaments aturats, 13 vols d’arribada desviats i desenes d’endarreriments. Aquesta és la situació que es va viure a l’aeroport de Son Sant Joan aquest divendres horabaixa. Segons AENA, aquest dissabte a primera hora s’operava amb normalitat: sense cancel·lacions ni endarreriments.

Són les set del capvespre quan aquest avió aterra a la pista de Son Sant Joan. Feia la ruta del Marroc cap a Turquia, quan va haver de forçar una aturada perquè un passatger suposadament patia un coma diabètic.

En el moment de l’evacuació, al voltant de vint persones van sortir corrents per les pistes. Els enlairaments que havien de tenir lloc en aquell moment varen quedar aturats. Entre la gent, confusió.

En Lluís i l’Ariadna varen viure la situació des de Barcelona. A més, 13 vols d’arribada van ser desviats a altres aeroports. A la sortida de Son Sant Joan, cues i aglomeracions. Moltes persones esperaven informació i demanaven ser reallotjats en hotels. A les 12 de la nit. Després de gairebé quatre hores, l’aeroport recuperava la normalitat.


Ja són 12 les persones detingudes després de l’aterratge d’emergència a l’aeroport de Palma
Les xarxes socials bullen amb el tancament de l’aeroport

06/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris