X

Daniel Solsona, llegenda de l’Espanyol, convidat a la dotzena Trobada Històrica del Futbol Menorquí

La jornada ha recordat els desapareguts CD Español i SD Ciutadella, en el seu cinquantenari; l'exporter periquito, el menorquí Florencio Conde, també hi ha participat

14/01/2024

Daniel Solsona, llegenda de l’Espanyol, convidat a la dotzena Trobada Històrica del Futbol Menorquí

L’exjugador internacional Daniel Solsona ha estat el convidat de luxe en el marc de la dotzena trobada organitzada per l’Associació Històrica del Futbol Menorquí. L’epicentre dels actes ha estat el cinquantenari de la desaparició, l’any 1974, dels clubs CD Español de Ciutadella -nascut de la penya periquita de Ciutadella- i el SD Ciutadella.

Solsona, que també va jugar al València, a la lliga francesa i es retirà del futbol actiu al Sant Andreu, ha participat d’una xerrada-col·loqui al Casino 17 de Gener, juntament amb Florencio Conde -porter de l’Espanyol l’època de Thomas N’Kono, una altra llegenda blanc-i-blava- i el periodista Tomàs Guasch.

En el programa d’actes d’aquesta trobada s’ha inaugurat l’exposició “Records dels nostres clubs de futbol”, centrada en les dues entitats de la dècada del setanta, s’han lliurat els reconeixements als jugadors d’aquells equips -que han gaudit d’un dinar previ- i s’ha celebrat la novena edició dels Premis Destacats, corresponent a la temporada 2022/23.

14/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT