Defensa construirà un pont provisional a Artà

Defensa+construir%C3%A0+un+pont+provisional+a+Art%C3%A0

Un mes després de les torrentades de Llevant, segueixen sense pont a Artà. Defensa en construirà un de provisional però els vehicles només hi podran circular en un sentit i de nit estarà tancat. Les obres del pont definitiu encara tardaran mesos i en canvi, l’estructura militar es pot aixecar en només 48 hores.

Es tracta d’un pont militar d’uns 15 metres de llargària format per estructures metàl·liques que s’uneixen unes amb les altres. S’instal·larà a Artà, a la Ma-12, que va del Port d’Alcúdia a Artà, després que el passat 9 d’octubre les pluges varen fer caure la passarel·la que donava accés a la població. L’exèrcit de terra instal·larà aquesta infraestructura.

El pont serà d’un sol sentit, d’entrada a Artà. El límit de velocitat serà de 20 quilòmetres per hora i es tancarà de nit, d’onze del vespre fins a les 7 del matí. Es preveu que es torbaran 15 dies a construir-lo.
Efectius militars procedents de Saragossa s’han desplaçat ja a Mallorca per inspeccionar la zona, i es preveu que n’arribin 30 més durant els propers dies. El pont serà provisional, en espera que acabin les obres de la infraestructura definitiva

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els usuaris de les residències de Menorca podran sortir dels centres i rebre visites de familiars

El Govern flexibilitza les mesures davant els 'nombres' de Menorca: només 18 casos per cada 100.000 habitants

El Consell de Menorca demana finançament a l’Estat per als projectes estratègics a l’illa

Contempla el desenvolupament del projecte Starlight o la potenciació del turisme marítim a través de l'Illa Plana, entre d'altres accions