Del patiment a l’eufòria a Son Moix per passar a la final

Abans de que es desfermàs l'eufòria, el duel va deixar imatges de patiment a la banqueta i a la llotja

19/06/2022

El Palma Futsal va aconseguir una històrica classificació per a la final del play off pel títol de Lliga, després de remuntar per segona setmana consecutiva i derrotar al Jaén Paraíso Interior (6-3). Un duel vibrant que va deixar moltes imatges destacades. Son Moix lluïa les seves millors gales per una cita amb la història. Damunt la pista es veien cares de concentració. El Palma Futsal només va necessitar 2 minuts a fer el primer gol. El porter Carlos Barrón va ser el més enèrgic i només les molèsties a l’espatla aturen la seva celebració.

El partit va deixar moltes imatges de patiment, començant pel mig centenar d’aficionats que s’havien desplaçat des de Jaén per animar als homes de Dani Rodríguez. També a les dues banquetes o a la llotja, on el director general del Palma Futsal, Jose Tirado, no va amagar el patiment dels darrers minuts. Finalment, a la segona part de la pròrroga Chaguinha agafa un refús per marcar el definitiu 6-3 i desfermar l’eufòria a Son Moix.