Denuncia que els bombers li cobren 500 euros dos anys després de patir un incendi

L'Ajuntament de Palma reconeix que aquest retard no té justificació


Àgueda Gayà, veïna de Palma, ha posat el crit al cel perquè dos anys i tres mesos després de deixar-se l’olla al foc no s’esperava rebre una factura dels bombers. Tal com ella ha publicat a Twitter, li cobren prop de 500 euros per aquest servei. Assegura que ningú la va informar que hauria de pagar.

Des dels bombers confirmen que és normal fer una factura en aquest cas. Sempre cobren una taxa per incendis provocats o negligències, com és el cas de deixar-se una olla al foc.

El que no és normal és rebre aquesta factura dos anys després. en rebre-la, Àgueda va fer una reclamació a l’Ajuntament de Palma, però li van dir que només li podien descomptar els 100 euros de l’escala automàtica, que no es va fer servir.

Ara, amb l’enrenou a les xarxes socials, l’Ajuntament de Palma reconeix que aquest retard no té justificació. Ja s’han posat en contacte amb ella per revisar i estudiar el cas, i mirar d’arribar a un acord.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els usuaris de les residències de Menorca podran sortir dels centres i rebre visites de familiars

El Govern flexibilitza les mesures davant els 'nombres' de Menorca: només 18 casos per cada 100.000 habitants

El Consell de Menorca demana finançament a l’Estat per als projectes estratègics a l’illa

Contempla el desenvolupament del projecte Starlight o la potenciació del turisme marítim a través de l'Illa Plana, entre d'altres accions