Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

Reutilitzar l'aigua que dessalam és una de les tasques pendents que tenen les administracions de les Illes
Aquest dijous s’ha celebrat la segona edició del Fòrum Marí a Eivissa, un esdeveniment que reuneix taules rodones amb els sectors polítics i empresarials de l’illa, així com també amb la veu de científics i experts en la mar mediterrània.
Reduir els vessaments d’aigües brutes, eliminar els plàstics d’un sòl ús i elevar la protecció del litoral han estat els eixos centrals d’una jornada que ha abordat, sobretot, la gestió de les infraestructures hidràuliques, així com el cicle de l’aigua. Reutilitzar l’aigua que dessalam és una de les tasques pendents que tenen les administracions de les Illes.
El primer debat ha estat moderat pel prestigiós biòleg i explorador de National Geographic, Manu Sanfélix, qui ha remarcat que el planeta continua perdent biodiversitat any rere any i que la mar del Mediterrani està molt lluny a semblar-se a la de fa 70 anys. No obstant això, diu Sanfélix, amb el coneixement tecnològic i científic que tenim, en deu anys podríem recuperar la biodiversitat perduda.
En el primer col·loqui, científics i empresaris han abordat les diferents problemàtiques mediambientals, mentre que en el segon, representants dels ajuntaments illencs, els consells i la conselleria de Medi Ambient, han posat en comú els camins que s’haurien de seguir per millorar la vida dels ecosistemes marins de les Pitiüses i també de Balears.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys