Derrota del Mallorca Palma Futsal 4 a 2 contra el Cartagena

Els de Vadillo acumulen quatre temporades sense guanyar a la pista dels murcians

15/10/2023

11

El Mallorca Palma Futsal no ha pogut assaltar el Palau d’Esports de Cartagena. Els murcians han marcat el primer del partit al minut 8 amb un xut ras de Motta. El mateix jugador ha fet el segon al 15 després de prendre la pilota a Cléber. 2 a 0 i el duel es posa costa amunt per als mallorquins. I més, després que Rómulo desaprofiti un doble penal per escurçar distàncies.

La situació s’ha agreujat encara més quan el porter Chemi ha sorprès Luan Muller amb un xut de porteria a porteria. 3 a 0. Els de Vadillo no s’han arronsat i han marcat dos gols en un minut. Primer Rómulo, amb l’ajuda del porter, fa el 3 a 1 al 19. I quan faltaven 15 segons per acabar el primer temps Fabinho ha marcat el segon pels palmesans després d’una passada de Salar.

A la segona meitat, els de Duda han estat més encertats i Pablo Ramírez ha sentenciat el duel amb el 4 a 2 amb una bona jugada individual al 35. Amb aquesta derrota, el Mallorca Palma Futsal acumula ja quatre temporades sense guanyar a la pista del Cartagena.