SOCIETAT

Desconcert a la parada del Jaleo Bus després d’una nit sense incidents rellevants a Ciutadella

Creu Roja i 061 fan prop d'un centenar d'assistències durant les corregudes a ses Voltes i el caragol de Santa Clara


Primers bots a Ses Voltes i alegria desfermada d’aquells que esperaven que els cavalls tornassin a entrar dins Ciutadella. 102 efectius de seguretat han vetlat aquesta nit del dissabte de Sant Joan.

El balanç dels responsables del Pla Director de Seguretat és positiu. Als punts d’atenció de Creu Roja de l’entorn dels caragols es van atendre 32 persones la majoria per traumatismes, luxacions i contusions. El 061 també ha informat de 57 assistències, la majoria per intoxicacions etíl·liques.

Acabada la festa, desconcert a l’estació d’autobusos. Enguany és necessari comprar anticipadament el tiquet del Jaleo Bus, però alguns usuaris desconeixien el nou sistema i no han pogut utilitzar el servei per tornar a casa.

Aquest divendres el punt de prevenció de les agressions masclistes tornarà a desplegar el tendal lila a les festes de Sant Joan. El servei ha tingut molt bona acollida entre els assistents, joves que reconeixen sentir por quan queden soles o que son blanc de comentaris no desitjats, i que celebren que hi hagi un lloc on sentir-se acollides en cas de necessitat. El punt lila estarà operatiu al carrer del Dormidor de ses Monges, a partir de les vuit del vespre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |