X

Desescalada a les escoles

Els sindicats i l'escola concertada exposen les seves preocupacions i demandes a la Conselleria d'Educació

18/05/2020

Desescalada a les escoles

Redacció

Els sindicats educatius qüestionen la necessitat de fer tutories presencials aquest curs escolar per als alumnes que acaben els cicles educatius. Les mesures de seguretat, sobretot de cara a una possible obertura de les escoletes, han estat altres de les demandes que han fet els representants sindicals a la mesa sectorial d’educació amb el conseller Martí March per explicar la proposta de desescalada del Govern. Amb vista al curs que ve, els sindicats han demanat un increment de la plantilla docent i que s’estableixin torns als centres.

Per part de les escoles concertades, veuen amb satisfacció que Educació hagi fet ús de les seves competències per regular la tornada o no a les aules.

Paral·lelament, per tractar el Pla de conciliació laboral i familiar, la presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit amb representants dels consells insulars, de l’Ajuntament de Palma i de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears, la FELIB. Segons la FELIB, esperen tenir en els pròxims dies un document amb mesures concretes, com ajudes o protocols.

18/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris