societat

Desescalada a les escoles

Els sindicats i l'escola concertada exposen les seves preocupacions i demandes a la Conselleria d'Educació

Desescalada+a+les+escoles

Els sindicats educatius qüestionen la necessitat de fer tutories presencials aquest curs escolar per als alumnes que acaben els cicles educatius. Les mesures de seguretat, sobretot de cara a una possible obertura de les escoletes, han estat altres de les demandes que han fet els representants sindicals a la mesa sectorial d’educació amb el conseller Martí March per explicar la proposta de desescalada del Govern. Amb vista al curs que ve, els sindicats han demanat un increment de la plantilla docent i que s’estableixin torns als centres.

Per part de les escoles concertades, veuen amb satisfacció que Educació hagi fet ús de les seves competències per regular la tornada o no a les aules.

Paral·lelament, per tractar el Pla de conciliació laboral i familiar, la presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit amb representants dels consells insulars, de l’Ajuntament de Palma i de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears, la FELIB. Segons la FELIB, esperen tenir en els pròxims dies un document amb mesures concretes, com ajudes o protocols.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El batle des Mercadal reclama a Salut més personal i metge les 24 hores al poble

La pressió assistencial també afecta encara l'hospital, on s'han ajornat una quarta part de les operacions previstes

La revetla més trista de Sant Sebastià

La "Llonguetada íntima" d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica

Campos cobreix de plaques fotovoltàiques part de l’aparcament del polisportiu municipal

A totes les Illes hi ha 794 aparcaments públics i privats de més de mil metres quadrats que ocupen  279...

Malestar dins la Guàrdia Civil per l’aprovació de l’ordre que regula la productivitat

Representants de l'Associació Unificada de la Guàrdia Civil després de reunir-se amb Armengol: Hem explicat a la presidenta que "els...