societat

Desenes de treballadors i voluntaris fan feina a escarada per fer tornar les comunicacions a Banyalbufar i Esporles

El Port des Canonge es troba incomunicat i tampoc no té electricitat


Desenes de treballadors i voluntaris fan feina a escarada per fer tornar les comunicacions a diferents zones de Banyalbufar i Esporles. Més de 70 professionals es troben, en aquests moments, fent feina per mirar de recuperar la normalitat al municipi al més aviat possible.

Banyalbufar és el més afectat per les tempestes que ahir saccejaren Mallorca, especialment pel nucli del Port des Canonge, que encara ara es troba incomunicat i sense subministrament elèctric ni telecomunicacions. Al poble de Banyalbufar ja han recuperar la corrent elèctrica per un generador, però estan sense comunicacions ni d’internet ni telefòniques. El batle ja pensa en demanar la declaració de zona catastròfica.

S’hi han habilitats 2 llocs de comandament on s’hi organitza i distribueix la feina de desenes de persones de diferents cossos: Bombers de Mallorca, Emergències i Agents de Medi Ambient del Govern, Protecció Civil de diversos municipis de l’Illa, Policia Local dels dos municipis, i també molts de voluntaris que estan ajudant a retirar arbres i branques de la carretera i a repartir garrafes d’aigua entre aquella població que ha quedat aïllada.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat un dels llocs de comandament per conèixer de primera mà les explicacions dels professionals i posar a disposició tot allò que sigui necessari que pugui aportar la institució que presideix.


 més info Les xocants imatges i sons d’una tempesta que passà per damunt d’Esporles i Banyalbufar
 més info Banyalbufar avalua els danys de la tempesta
 més info Esporles fa balanç dels danys que l’esclafit deixa a la zona de Son Cabaspre

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Més de 500 creuers programats a Palma per a l’any que ve

Mentre continuen les conversacions entre els agents polítics i socials per limitar el nombre d'embarcacions diàries, els consignataris continuen planificant...

Xabolisme rural: una tendència en alça

Pagesos, ecologistes i, en general, la ciutadania, observen com augmenten les xaboles en sòl rústic. Casetes prefabricades, caravanes o, fins i tot, contenidors marítims, on viu gent. La causa ve,...

El consistori de Sant Josep esbucarà les obres il·legals de Casa Lola dia 13 de desembre

Ho farà de manera subsidiària una vegada desestimat el darrer recurs de reposició presentat per la propietat