X

Detingut el conductor implicat en l’accident mortal a la carretera entre Can Picafort i Son Serra

L'home ha donat positiu en alcohol i drogues

10/05/2024

Detingut el conductor implicat en l’accident mortal a la carretera entre Can Picafort i Son Serra

El conductor implicat en l’accident mortal d’aquest divendres a Mallorca, en la carretera entre Can Picafort i Son Serra de Marina, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, després d’haver donat positiu en alcohol i drogues. Segons les primeres hipòtesis de la investigació, l’home ha envaït el carril contrari i ha xocat frontalment contra un altre vehicle. Com a conseqüència de la col·lisió, la conductora de l’altre automòbil, una dona de 58 anys, ha mort.

La víctima ha perdut el control del seu cotxe i ha caigut per un desnivell de la carretera, a l’altura de Son Serra de Marina, a Santa Margalida. El conductor causant de l’accident només ha patit contusions de caràcter lleu, per la qual cosa ha estat traslladat a l’Hospital de Manacor, on en aquests moments és atès. Al lloc s’han desplaçat dues ambulàncies del 061, una bàsica i una altra d’avançada. Una vegada l’home surti de l’hospital, s’espera que aquest sigui traslladat a dependències de la Guàrdia Civil per a prendre-li declaració i que, posteriorment, passi a disposició judicial.

11 persones mortes a les carreteres enguany

Amb aquesta ja són 11 les persones que han mort a les carreteres de les Illes enguany. Això suposa una víctima mortal més que al mes de maig de 2023. L’any passat, amb 55 morts, va ser el de major sinistralitat dels darrers 10 anys. Són dades de la Direcció General de Trànsit.

Per illes, a Mallorca han mort 7 persones, quan el 2023 en foren 5; a Menorca, hi ha hagut una víctima mortal i l’any passat no n’hi havia hagut cap; mentre que Eivissa és l’única illa on es milloren els registres, en passar de 5 l’any passat, a 2 durant aquests primers 5 mesos de l’any. Les millors dades, sens dubte, les de Formentera, on no hi ha hagut cap víctima mortal, com tampoc n’hi havia hagut cap en aquestes alçades del 2023.

10/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris