X

Commoció a Eivissa per l’atropellament mortal del ciclista Bernat Ribas

El presumpte autor de la mort, un jove britànic de 35 anys i resident a Eivissa, passa divendres a disposició judicial i ha donat negatiu en el test de drogues

29/06/2023

Commoció a Eivissa per l’atropellament mortal del ciclista Bernat Ribas

Continua detengut al quarter de la Guàrdia Civil de Can Sifre el conductor que va atropellar Bernat Ribas pels presumptes delictes d’homicidi per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, conducció temerària i conduir sense carnet. L’home, britànic, de 35 anys i resident a Eivissa, es va entregar anit passada al quarter de Sant Antoni, ho va fer acompanyat de la seva advocada i s’ha acollit al seu dret a no declarar. També se li va practicar ahir el test de drogues amb resultat negatiu. Els agents tracten de reconstruir les seves passes des que va fugir de l’accident fins que s’ha entregat, més de 24 hores després. En el transcurs d’aquest temps han visitat casa seva, on sembla que el detengut hi havia estat poc temps abans, i també han visitat les cases dels seus amics amb qui han parlat i on sembla que també hi va estar. La investigació continua i tampoc està clar a hores d’ara si al cotxe hi anava ell sol.

D’altra banda, la mort de Bernat Ribas ha commocionat la societat eivissenca i de manera especial el món de l’esport i el ciclisme eivissenc. L’oncle de Dani Viñals, ciclista que també va ser atropellat mortalment el 2017 quan tenia 34 anys, assegura viure un déjà-vu aquests dies. Va perdre el seu nebot i ara Bernat Ribas, que era el seu amic. Demana més contundència amb les penes i que les autoritats hi prenguin mesures. També demana un enduriment de les penes el president del club Master Team de Sant Antoni que també plora la pèrdua del seu amic i company.

 

Notícies relacionades >

29/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT