societat

Detingut un home que es nega a dur la mascareta i amenaça la policia a Ciutadella

Va haver de ser reduït per quatre policies nacionals a causa de la seva agressivitat, afavorida, presumiblement, per la ingesta d'alcohol i substàncies estupefaents


La Policia Local de Ciutadella ha detingut un home de 34 anys per un presumpte delicte de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Els fets es produïren a la coneguda zona d’oci de Cales Piques.
El detingut, d’origen colombià i resident a Ciutadella, va ser convidat pels agents a posar-se la mascareta i a identificar-se. L’home va reaccionar de manera agressiva, tot insultant els policies i amenaçant-los de mort, presumiblement per la ingesta d’alcohol i altres substàncies estupefaents. La sospita es va veure confirmada en el posterior escorcoll personal del detingut, en el decurs del qual se li va confiscar 1 gram de cocaïna.
Efectius del Cos Nacional de Policia van ajudar els agents locals a reduir el detingut, després que aquest es llançàs sobre ells amb la intenció d’agredir-los. L’home va ser atès al Centre de Salut del Canal Salat, on el personal mèdic li va haver de subministrar medicació per calmar de la seva agressivitat.
El detingut serà posat a disposició del Cos Nacional de Policia per finalitzar les diligències i gestions d’estrangeria i passar a disposició judicial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa