X

Detingut un home per agredir la seva parella i tancar-la en el domicili

El detingut la va agafar pel coll, la va empènyer i la va tancar en una habitació, i amb un ganivet va amenaçar de matar-la

10/09/2023

Detingut un home per agredir la seva parella i tancar-la en el domicili

La Policia Nacional a Palma ha detingut un home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments, després d’agafar pel coll la seva parella i tancar-la en el domicili.

Els fets varen tenir lloc dilluns passat, devers les 17.00 hores a Platja de Palma, després de rebre una trucada en el 091 que alertava d’un episodi de violència de gènere amb agressió i que l’home estava tancat en una habitació amb un ganivet amb intencions autolítiques.

Una patrulla de la Policia Nacional es va personar en el lloc i va observar dins la casa que la dona plorava i estava molt espantada, i va manifestar que estava tancada i que les claus les tenia la seva parella, qui esgrimia un ganivet i amenaçava de matar-la. Els agents varen adoptar les mesures de seguretat pertinents i varen accedir amb l’ús de la força en el domicili, salvaguardant la víctima. Després, varen intentar tranquil·litzar l’home que amb el ganivet amenaçava d’atemptar contra la seva vida; fins que, finalment, els agents varen aconseguir neutralitzar el perill.

La víctima va informar que l’home l’havia tancat a l’habitació, la va empènyer i la va agafar del coll, i va indicar que, uns mesos enrere, la va agredir amb unes tisores de cuina. A causa d’aquests fets, els agents varen detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT