X

Detingut un home per furtar roba i fugir agredint la dependenta d’un basar des Pont d’Inca

La víctima va presentar una denúncia i va explicar que el mateix presumpte lladre ja havia robat abans al comerç

20/03/2024

Detingut un home per furtar roba i fugir agredint la dependenta d’un basar des Pont d’Inca

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 44 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació en un comerç des Pont d’Inca, a Marratxí. Un els robatoris es va produir el passat dimarts 12 en un basar quan un home cobert amb una gorra i unes ulleres de sol es va apoderar de peces de roba, però que quan va ser sorprès per la dependenta, va treure una navalla i va amenaçar la dona, per després fugir del lloc amb els productes que havia sostret.

La víctima va presentar una denúncia i va explicar als agents que en dies anteriors, el presumpte lladre va entrar en el basar i va sostreure més productes que estaven a la venda, a més quan va ser descobert per ella, la va agarrar i va forcejar fins a tirar-la al terra, fugint amb les peces sostretes.

Després de diverses gestions, els guàrdies civils van esbrinar la identitat del suposat autor dels robatoris, i aquest dimarts dia 19 va ser localitzat l’home, de nacionalitat espanyola, i detingut a l’interior d’un bar de Palma. Entre les seves pertinences, els agents van intervenir una navalla que va ser reconeguda per la víctima com la que va fer servir en un dels robatoris, i una barra de defensa extensible metàl·lica considerada com una arma prohibida a particulars.

20/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris