X

Detingut un home per llançar còctels Molotov com a venjança per la mort d’una cussa

A més, va accedir a altes hores de la matinada a l'interior de la finca i va causar diversos danys i pintades en el mur de l'habitatge

23/10/2022

Detingut un home per llançar còctels Molotov com a venjança per la mort d’una cussa

Redacció

La Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys, d’origen colombià, per la seva presumpta implicació en l’intent de calar foc a un habitatge de Sant Jordi, a Palma, després del llançament de còctels Molotov, a finals de juliol.

En l’habitatge, dies abans, hi havia aparegut una cussa morta per l’enganxament accidental en un tronc de la cadena que la mantenia lligada dins la finca. Després d’aquest fet, algú va accedir a altes hores de la matinada a l’interior de la finca i va causar diversos danys i pintades en el mur de l’habitatge. A més, va llançar, com a mínim, un artefacte incendiari a l’interior de l’habitatge, on no vivia ningú, a través d’una finestra, i va aconseguir calar foc a uns pocs mobles de l’habitació.

Fa unes setmanes, la Policia Nacional va poder detenir el presumpte autor dels fets, qui suposadament hauria dut a terme l’acció com a venjança per la mort de la cussa.

23/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris