X

Detingut un facultatiu sanitari per un delicte d’agressió sexual a una pacient

Presumptament, va fer comentaris obscens i inapropiats a una pacient i li va tocar un pit, a Palma

19/11/2023

Detingut un facultatiu sanitari per un delicte d’agressió sexual a una pacient

Redacció

La Policia Nacional va detenir aquest dijous un facultatiu sanitari, home, d’origen cubà i de 66 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual, per fer comentaris obscens i inapropiats i tocar un pit a una pacient, a Palma.

Segons ha informat la Policia en una nota de premsa, la víctima va denunciar-ne els fets i va manifestar que va acudir al servei d’urgències d’un PAC de Palma i que el facultatiu sanitari que la va atendre li feia comentaris obscens sobre el seu cos. El detingut va arribar a indicar a la dona que es tombés a la llitera; li va pujar la roba i va palpar-li la panxa, sense tenir res a veure amb el motiu de la consulta, fet que va incomodar la denunciant i la seva acompanyant.

L’home va aprofitar un moment en el qual la víctima es va inclinar damunt la taula per veure l’informe que li mostrava, per a fer-li tocaments en un dels seus pits. Aquests fets van ser corroborats per l’acompanyant de la víctima, qui va estar davant en tot moment i va poder observar el comportament del doctor.

Al detingut li consta una denúncia anterior com a presumpte autor de fets similars.

19/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris