X

Dipositen una escultura submarina en memòria de Fernando Garfella

El submarinista i documentalista va perdre la vida l'agost en un accident de submarinisme

06/06/2021

Dipositen una escultura submarina en memòria de Fernando Garfella

Redacció

La figura de Fernando Garfella ja és immortal allà on més se l’estimava: a les aigües andritxoles i de sa Dragonera. Una trentena de persones han dipositat aquest diumenge al fons de la mar l’escultura que recordarà el submarinista i documentalista que va perdre la vida l’agost en un accident de submarinisme. Ha estat un acte molt emotiu.

“Ha estat un moment guapo. Sempre que vas allà te’n recordes. Però hem estat còmodes, molt còmodes perquè sempre que anam per allà estam bé”, ha dit Carlos Garfella, germà de Fernando.

L’escultura és tot un exemple d’allò que representava Fer. “He volgut representar unes gorgònies dins el seu ull, i l’ull mira cap a la mar”, explica l’escultor Xabi Amorranaiz.

A l’acte hi han assistit familiars, gent de la mar i representants de l’Ajuntament d’Andratx. El batle, Toni Mir, diu que cada vegada que pensen en projectes que fan referència a allò que ell feia, el recorden.

En tornar al Port, per cert acompanyats de dofins per fer completa la diada, s’ha continuat a terra amb una neteja del litoral andritxol. Una cloenda perfecta i que tant hauria agradat a Fernando Garfella Palmer.

06/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris