X

Dos de cada tres visitants de Formentera són excursionistes d’un dia

Entre els mesos de juny i octubre han passat mig milió de turistes per Formentera

02/12/2021

Dos de cada tres visitants de Formentera són excursionistes d’un dia

Entre els mesos de juny i octubre han passat mig milió de turistes per Formentera, dels quals més de 360.000 són visitants d’un dia i 180.000 turistes que pernocten mínim una nit. És una informació recopilada per l’Observatori de Dades gràcies a la col·locació de deu antenes situades en diferents punts de l’illa.

Els moviments enregistrats per l’Observatori de Dades conclouen que la majoria es produeixen entre el port de la Savina i el Parc Natural de ses Salines, concretament un 36 per cent. Enregistrar aquests moviments és important, assegura el Consell, perquè permet dissenyar polítiques d’ordenació turística.

A més d’enregistrar-los, l’Observatori de Dades del Consell també ha recollit més de 20.000 opinions dels visitants publicades en xarxes socials, sobretot, a Instagram. “Podem reorganitzar l’arribada d’aquests visitants a través de les opinions que recopilem en què es denuncien, per exemple, situacions de saturació en determinats punts de l’illa”, explica Alejandra Ferrer, consellera d’Ordenació i Promoció Turística.

Dos de cada tres visitants de Formentera són excursionistes d’un dia. Precisament, aquest és un dels reptes del Consell: promoure que els visitants que arriben pernoctin a l’illa.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris