X

Dos menors detinguts per cremar tres contenidors a Palma

El valor dels danys supera els 3.600 €

31/12/2023

Dos menors detinguts per cremar tres contenidors a Palma

La Policia Nacional va detenir divendres passat dos menors d’edat com a presumptes autors de l’incendi de tres contenidors en el barri de L’Olivera de Palma.

En una nota de premsa, la Policia ha informat que els fets van ocórrer en la nit del 25 de desembre, devers les 21.30 hores, quan diversos veïnats van alertar els serveis d’emergència perquè a la barriada de l’Olivera s’incendiava un contenidor i el foc s’hauria propagat a uns altres dos contenidors. Els Bombers van acudir al lloc dels fets per extingir el foc.

Un veí va informar una patrulla de la Policia Local de Palma que, moments abans, va observar dos joves que es van aturar al costat d’un dels contenidors i van sortir corrents del lloc, just abans d’iniciar-se el foc, que es va propagar a gran velocitat i cremà fins a tres contenidors. Així, la Policia Local va identificar els dos menors reconeguts pel veïnat, els va citar en dependències policials juntament amb els seus progenitors i van procedir a la detenció dels dos joves com a presumptes autors d’un delicte de danys.

El valor dels danys supera els 3.600 €.

31/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT