societat

Dos positius més sumen 12 infectats al geriàtric des Mercadal

Menorca acumula 53 malalts de Covid-19, 14 dels quals estan ingressats a l'hospital Mateu Orfila

Dos+positius+m%C3%A9s+sumen+12+infectats+al+geri%C3%A0tric+des+Mercadal

A la residència geriàtrica des Mercadal hi ha dos positius més, en total són 12 els residents infectats per Covid-19. De moment, totes tenen una situació clínica bona i, per aquest motiu, romandran al centre residencial. El que sí ha decidit l’Àrea de Salut de Menorca és traslladar les unitats de vigilància activa de la zona centre, ubicades fins ara al centre de salut d’Alaior, fins al centre de salut des Mercadal. D’aquesta manera, l’atenció mèdica als 12 residents infectats al geriàtric serà més propera.
També s’ha informat avui que en les proves fetes als residents, han sortit 8 negatius i dues s’han de repetir. El director d’Atenció Primària de l’Àrea de Salut de Menorca ha explicat que el personal del geriàtric serà sotmès a les proves ràpides entre avui dissabte i dilluns.
En total, Menorca acumula 53 casos de coronavirus, 14 dels quals es troben ingressats a l’hospital Mateu Orfila. Aquests 53 casos signifiquen 6 més que ahir divendres. D’aquests 6, dos són els residents del geriàtric des Mercadal que han donat positiu, una persona més que es troba ingressada a planta a l’hospital Mateu Orfila i tres professionals de l’Àrea de Salut de Menorca que es troben en els seus domicilis en seguiment UVAC.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat