Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

L'equip de robòtica aèria del grup de Sistemes, Robòtica i Visió ha desenvolupat el software i els sensors per fer inspeccions en entorns hostils
Europa destina prop de 9 milions d’euros al projecte Bugwright2, per millorar les inspeccions a grans vaixells de càrrega i petroliers. Unes inspeccions que es fan cada 5 anys de manera extensa i que aturen durant setmanes l’activitat. Es tracta d’evitar catàstrofes a la mar.
Investigadors d’una dotzena de països col·laboren en el projecte i, d’un laboratori de la UIB, n’està a punt de sortir la solució.
Des de fa dos anys, mitja dotzena d’investigadors de l’equip de robòtica aèria del grup de Sistemes, Robòtica i Visió (SRV) de la Universitat de les Illes Balears, liderats per Alberto Ortiz desenvolupen el programari i els sensors per a un dron capaç de fer feina en un entorn sense connexió, com el tanc d’un petrolier. En lloc de muntar bastides per a una revisió ocular de l’estructura, el dron fa recorreguts automatitzats i capta imatges i dades de la superfície. Opera com una ratapinyada. La revisió del vaixell amb dron és més precisa i es podrà fer en un sol dia.
El dron de la UIB ja funciona en interiors i exteriors i podria arribar al mercat d’aquí un parell d’anys..
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys