X

Eivissa realitzarà una prova pilot a una discoteca amb 2.000 persones a dins

Es realitzarà entre l'última setmana de juny i la primera de juliol

02/06/2021

Eivissa realitzarà una prova pilot a una discoteca amb 2.000 persones a dins

Imatge d'arxiu

La prova pilot a una discoteca d’Eivissa se celebrarà entre l’última setmana de juny i la primera de juliol, segons ha comunicat el gerent d’Oci d’Eivissa, José Luis Benítez, i ha confirmat en roda de premsa el conseller de Model Econòmic, Treball i Turisme, Iago Negueruela. José Luis Benítez, ha assenyalat que aquesta setmana s’acordarà la data exacta de la celebració de la prova pilot, que previsiblement es farà per a unes 2.000 persones, que representaran el 50% de l’aforament de l’establiment. A partir de la prova i del seu resultat, es podrà començar a organitzar la desescalada del sector de l’oci a Eivissa.

El conseller balear s’ha desplaçat aquest dimarts a Eivissa al costat del conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, per a reunir-se amb el president del Consell, Vicent Marí, i els batles de l’illa, amb la finalitat d’explicar les mesures de desescalada que s’aprovaran el divendres en el Consell de Govern.

En roda de premsa, Negueruela ha remarcat que “és un dia molt important per a la restauració” ja que amb les noves mesures podrà obrir els espais interiors amb un aforament de fins a un 50% i taules de fins a 4 persones, mentre que en exteriors podran ser taules de fins a 8 persones, ampliant-se també l’horari a mitjanit.

Sobre la desescalada del sector de l’oci, Negueruela ha destacat que l’objectiu és tenir una “experiència d’obertura”, encara que no sigui en les condicions prèvies a la pandèmia, “el més similar possible”, ha afegit.

Per part seva, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha fet una crida a la població de l’illa que ja pot vacunar-se perquè ho faci “com més aviat millor” perquè “ens hi jugam molt”, ha dit.

També ha demanat al Govern que s’avanci la franja d’edat a l’illa atès que la població eivissenca és “més jove” i ha reclamat que es revisin els protocols per a donar les cites amb major rapidesa, pel fet que hi ha capacitat per a posar “moltes més vacunes de les que s’estan administrant”, ha explicat.

Quant a l’oci, Marí ha insistit en la necessitat que es permeti entrar en els habitatges turístics on se celebren festes amb la finalitat d’interrompre-les. Sobre aquest tema, Negueruela ha recordat que el dret a l’habitatge està especialment protegit per la Constitució.


Els hotelers de Platja d’en Bossa confien en la temporada d’estiu

02/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris