societat

La meitat dels pares del Ceip s’Aranjassa rebutja dur els nins a classe mentre no hi hagi calefacció

Tot i el fred, des d'Educació es reafirmen a mantenir l'escenari de semipresencialitat


“Jo tenc fred perquè hem de tenir les finestres obertes”. Els infants del CEIP s’Aranjassa saben per què s’han d’obrir les portes i les finestres però, tot i això, tenen fred. El centre d’infantil i primària de s’Aranjassa va aconseguir el curs passat que els instal·lassin calefacció i les obres s’han fet aquest estiu. Ara, però, quan ha arribat el fred de veres, s’han trobat que no tenen suficient potència per encendre els aparells. Necessiten que l’empresa instal·ladora, Gesa-Endesa acabi de posar 30 metres de cable.

Mentre això no s’arregli, moltes famílies ja han anunciat que no duran els seus fills a escola, d’altres els duen a classe amb roba tèrmica i flassades. La conselleria d’Educació recorda que no és necessari tenir obert tot el temps i que pot bastar que s’oregi l’aula amb obertures parcials que permetin mantenir els mesuradors de CO2 entorn de les 800 ppm.

Des d’Endesa han assegurat a IB3 Notícies que entre dijous i divendres d’aquesta setmana s’iniciarà l’obra que durarà un parell de dies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Marian Mena 11/01/2021

    Es una vergonya. Duim desde l’any pasat amb aquesta situació. L’any pasat estaven per devall dels 17ºC que es el límit del benestar a dins les aules. Divendres 8 de Gener estaven a només 9ºC i una humitat del 63% aixo amb finestres obertes que hi ha molta corrent a s’escola, posem uns 10km/h es una sensació tèrmica d’uns 5,3 Graus.
    Aquest estiu varen fer s’instal.lació elèctrica i se varen instalar els aparells d’aire acondicionat i calefacció. Endesa ha tengut tems de sobra per fer aquesta obra, i encara així hem d’esperar fins dijous o divendres. A mem si ho fan…

Cercador |


més contingut relacionat

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió

Armengol envia un missatge “d’ànim” per als veïnats de La Palma

La presidenta del Govern demana que tenguin molta prudència