Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Per tal que aquesta sigui al més fiable possible, pacients i infermers aposten per crear comunitats virtuals a les xarxes socials on parlar de manera clara i precisa de cada patologia
És un fet. Gairebé 8 de cada 10 pacients consulta la seva malaltia per Internet. I la xifra va en augment. Cerquen sobretot símptomes, remeis i definicions. I la immensa majoria ho fa sense filtres, directament des del cercador.
Un perill, perquè posant per exemple ‘diabetis’ en manco d’un segon tenim més de 781 milions de webs on navegar.
Davant aquest excés d’informació, cada vegada són més els pacients que com na Maria decideixen crear la seva pròpia comunitat a les xarxes socials. Una eina que els serveix per compartir dades verídiques i en primera persona de la seva malaltia amb iguals.
Una tendència, la del pacient actiu, que obliga així els professionals a estar més presents que mai a internet. Perquè fa temps, diuen, que les consultes mèdiques han sortit dels hospitals i centres de salut.
I d’això van les jornades que ha organitzat a Palma el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes. D’enxarxar-se plegats per una bona salut.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits