El Barça tampoc no atura la ratxa de l’Hestia Menorca

Cinquena victòria consecutiva de l'equip d'Oriol Pagès davant el filial blaugrana (73-69), amb 22 punts i 12 rebots d'Urko Otegi, imbatut a Bintaufa i a una victòria del liderat

03/11/2019

L’Hestia Menorca manté el pas ferm de les darreres jornades i davant les joves promeses del Barça sumà la sisena victòria, cinquena consecutiva. El partit, una vegada més, no es va resoldre fins al darrer minut. Però amb la millor entrada de la temporada al Pavelló Menorca, perdre era gairebé impossible, i l’equip es manté imbatut després de quatre partits jugats a la instal·lació insular.

Més de tres mil persones entregades a la causa van crear a les grades de Bintaufa la millor atmosfera per a un Hestia Menorca consistent des de la primera acció. Davant, un Barça inexpert, però intens els quaranta minuts, que mai va perdre la cara al partit. Urko Otegi, que firmà de nou un doble amb 22 punts i 12 rebots, va ser clau per al 19-10 del primer quart.

El quintet blaugrana va anotà sis triples abans del descans, però tot i les dificultats els homes d’Oriol Pagès sempre van tenir resposta. 38-35 a la mitja part.

En un intercanvi de ratxes al tercer acte, l’Hestia arribà a estar deu punts amunt (51-41). Tanmateix, l’exuberància física visitant els mantenia en la lluita per la victòria. 54-47 en portes del darrer quart.

De fet, el Barça va capgirar fins i tot el marcador (54-55, a 7:13). Llavors, el Menorca va tirar d’ofici, de contundència i de l’encert exterior de Corbacho i Covington per generar un coixí suficient per fermar el triomf. Van ser uns moments de connexió total entre la pista i la grada. Amb la derrota del Bàsquet Girona a Múrcia, l’Hestia Menorca està ara a una victòria del liderat.

Foto portada: Antxon Castresana / Hestia Menorca