X

El Batle de Llucmajor ha destituït els dos regidors de Llibertat Llucmajor

Amb la destitució dels dos edils el govern municipal, amb Jareño al capdavant, queda en minoria

01/07/2020

El Batle de Llucmajor ha destituït els dos regidors de Llibertat Llucmajor

Eric Jareño, batle de Llucmajor ha destituït de totes les seves àrees, els dos regidors de Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar i Eloy Crusat. Les desavinences entre els partits que formen l’equip de govern venen d’enrere. Però en els darrers mesos s’han intensificat les tensions. Gaffar, fins ara tinent de batle, assegura que ha rebut atacs verbals per part d’alguns socis de govern

Amb la destitució dels dos edils el govern municipal, amb Jareño al capdavant, queda en minoria. El formen PP, Ciutadans i ASI. El batle diu que cercaran el consens amb totes les forces polítiques de l’oposició i que no descarta la incorporació de nous regidors. Des de Llibertat Llucmajor, per la seva banda, expliquen que donaran suport a tots aquells punts als quals es van comprometre quan signaren l’acord de Govern.

Gaffar respecta la decisió del batle, però li ha demanat que els nous regidors no siguin del grup no adscrit i que la persona que s’encarregui de les Urbanitzacions de la Marina de Llucmajor hi resideixi.

01/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT