política

El batle de Palma: “Ajudam amb tot el que podem però no som Alemanya”

José Hila defensa l'ajut de Cort i d'altres administracions públiques als negocis de la ciutat afectats per les restriccions

Dues persones passejant per un carrer de Palma. / EFE. CATI CLADERA


El batle de Palma, José Hila, defensa l’ajut de Cort i d’altres administracions públiques als negocis de la ciutat afectats per les restriccions marcades pel coronavirus. Diu que es fa tot el possible per ajudar dins les possibilitats pressupostàries.“El que l’administració pot fer, ho està fent; el que no podem fer és com Alemanya, com m’han demanat que fem qualquè empresari amb qui he parlat: donar una paga als negocis que tanquen. Els impostos que tenen a Alemanya no els tenim aquí”, ha assenyalat Hila en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

Sense filtratges previstos durant 15 dies

El polític socialista no preveu cap prova en massa per detectar el coronavirus entre els palmesans les pròximes dues setmanes. Reconeix que ara mateix Palma no és dels llocs de les illes amb més incidència del virus però alerta que tot pot canviar ràpidament i que s’ha de ser prudents.

“No hem de córrer per intentar recuperar i que després això suposi una recaiguda. Anem passa a passa, ara l’objectiu és vacunar, s’estan posant totes les vacunes que arriben i només necessitem que se’n fabriquin més perquè n’arribin més i es pugui vacunar més persones”, reivindica el batle de Palma, que destaca “la responsabilitat” de la ciutadania a l’hora d’acatar la suspensió de les festes de Sant Sebastià i no celebrar el patró pel seu compte obviant les restriccions de reunió i mobilitat. “Hem de donar suport a les recomanacions dels experts sanitaris per poder recuperar l’activitat econòmica a l’estiu l’abans possible”, ha afegit Hila abans de concloure que si enguany no s’ha pogut celebrar el dia 20 de gener, “l’any que ve ho farem el doble”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cirer afirma no haver tingut coneixement de casos d’explotació de menors tutelades

La coordinadora de Menors destaca que els abusos sexuals es donaven en l'àmbit familiar

L’Ajuntament de Sant Lluís demana a Costes fer-se càrrec de molls i rampes d’Alcaufar per arranjar desperfectes

Els usuaris de les casetes de vorera fa anys que reclamen que algú es faci càrrec de reparar els danys...

Primer ple a Sant Josep sense Josep Marí Ribas

Es preveu que el ple d'investidura d'Ángel Luís Guerrero es celebri divendres de la setmana que ve

La batlessa de Sant Lluïs condiciona la compra de Sa Tanca a l’acord de tots els grups municipal

L'oposició demana un ple extraordinari per recollir més informació del projecte finançat amb l'Impost de Turusme Sostenible