ECONOMIA

El BBVA guanya més de 3.000 milions d’euros durant el 2021

Les accions del banc són les segones de l'IBEX 35 que estan més a l'alça

EFE


Les accions del BBVA es revaloren més del 3% a la sessió borsària d’aquest divendres, en què el banc ha comunicat que ha guanyat 3.311 milions d’euros en els primers nou mesos de l’exercici, enfront de les pèrdues de 15 milions registrades l’any 2020 per les dotacions per fer front a la pandèmia. Així, les accions del BBVA són les segones de l’IBEX 35 que estan més a l’alça. Pugen 3,39% fins als 5,83 euros per títol.

BBVA ha explicat que, entre gener i setembre, el seu benefici recurrent va augmentar a 3.272 milions d’euros, un 85% més, mentre que només en el tercer trimestre de l’any, l’atribuït va ser de 1.400 milions d’euros, un dels més elevats de la seva història. El banc també ha anunciat que realitzarà una recompra d’accions de fins al 10% del seu capital, per un import màxim de 3.500 milions d’euros.

Els analistes de Renta4 han destacat que els resultats del BBVA, tant de grup, com per àrees geogràfiques, s’han situat per sobre de les previsions del consens del mercat, amb dades positives d’ingressos recurrents i menors dotacions a provisions de crèdit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |